Se adresse

Kundereferencer & udtalelser 

Læs hvad mine kunder har fået ud af vores samarbejde herunder.

Jeg samarbejder med danske og internationale virksomheder, uddannelsesinstitutioner og privatpersoner.
Blandt mine kunder kan nævnes:

 • Dansk Erhverv
 • IDA Proces
 • EASJ
 • C4 Videncenter
 • Københavns Professionshøjskole
 • REVA Trollesbro
 • LEV
 • PA Consulting Group
 • Summit Consulting Group
 • AS3 Companies
 • KMD
 • Københavns kommune
 • Børneringen
 • SAP
 • IBM
 • ATP
 • COWI
 • Leo Pharma
 • Coloplast
 • HP

Læs herunder en række udtalelser fra samarbejdspartnere og kunder:

Nederst på siden finder du engelske udtalelser:

Læs mere om hvad jeg tilbyder dig
"Tusind tak for samarbejdet! Jeg har haft stor glæde af dine input, og er nu meget mere opmærksom når andre holder oplæg, og når jeg selv skal holde oplæg. Min fremlæggelse gik rigtig godt! Jeg fik sågar klapsalve midt i min præsentation af selvest Excecutive VP. Jeg følte, der var fuld opmærksomhed gennem hele linien, og mit budskab trængte igennem!"

- Sammy Al-Moalem, Head of Department / Leo Pharma
"Annethia fik med sit indlevende, direkte og overraskende bidrag sat spot på lederen som kommunikator. Vi blev inviteret til dialog, grin og fælles refleksion undervejs. Deltagerne har bagefter kommenteret at det var superspændende og brugbart at få indblik i hvordan skuespillerfaglighed kan anvendes til at kvalificere sin ledelse".

- Marie Lørring Dahl, Udviklingskonsulent / Børneringen
 
 


 

"Jeg har anvendt Annethia til flere ledergruppe samlinger, hvor formålet har været at kommunikere forretningsplaner, mål og strategi på en inspirerende måde. Samtidig har forløbene succesfuldt trænet deltagerne i at optræde på en scene. Jeg kan på det varmeste anbefale Annethia, som en engageret coach og instruktør, der kan få det bedste i en gruppe travle ledere". 

- Henrik Bjørn Rasmussen, Head of Information Technology Services / Konica Minolta

 

"For os var det guld værd at have VisionCraft´s på samme tid professionelle og kreative vinkel med i alle faser. VisionCraft gav os helt nye vinkler at arbejde med".

- Lone Hass, HR Direktør / Elopak

"At tænke sig et strategiseminar med Annethia er en drøm. Over to dage fik vi sat fokus på fantasierne for fremtiden. Vi fik gjort det ved hjælp af helt nye kanaler - det blev ikke kun en ‘hovedøvelse’. Vi levede det ud med både krop og hjertet. På den måde blev alle committet mod nye fælles mål. Vi fik set at ‘if you can dream it you can do it"

- Pernille Sefort, HR & ledelse / Naviair

"Tusind tak for hjælpen med min performance. Du hjalp mig til at prøve en ny stil, og har skubbet til min komfort ved at stå foran mange mennesker. Det gør en forskel, og jeg kan mærke, at jeg bruger mig selv i præsentationer på en anden måde".

- Keld Jersild Olsen, CSO / Star

"Jeg mødte Annethia første gang i 2000. Siden har jeg oplevet et indlevende, nærværende og givende samarbejde. Både i forbindelse med undervisningsopgaver med tillids- og sikkerhedsrepræsentanter, opgaver med personale- og organisationsudvikling, samt i forbindelse med ledersparring. 

Da jeg som forholdsvis ny leder i en amtskommunal virksomhed skulle planlægge et personaleseminar over 2 dage for at få organisationen til at holde fokus på de værdier, der var grundlæggende for opgaver og medarbejdere, var det oplagt at trække Annethia ind på 'scenen'. Det blev en lærerig, udfordrende, sjov, kreativ, opløftende, givende og succesfuld oplevelse".

- Kristin Espedal, Direktør / Den erhvervsdrivende Fond Blindes Arbejde

”Det lykkedes helt bestemt at udvikle formidlingskompetencerne og blive i stand til at bruge det – det virker
super super godt. Vægtningen mellem ’performance’ og indhold er skiftet så jeg er gået fra 10/90 til 40/60 – og
arbejder med at fokusere endnu mere på både stemme og gestik”.

- Eva Beim, Head of Operations / Plandent A/S

”Jeg har fået nogle teknikker til at få styr på egen krop, følelser, stemme i nogle krævende situationer /dialoger, og har ofte brugt stemmeteknik øvelser i bilen, når jeg har skullet noget vigtigt. Ja jeg er i hvert fald blevet meget mere bevidst om min performance – og også andres, således jeg kan give en konstruktiv feedback.”

- Lonnie Rubino, Area Lead / Danske Bank

Referencer på engelsk:
"When i was memeber of the SAP Nordic Leadership team we worked with Annethia several times to strengthen communication skills and perform at the annual SAP Nordic Kick Off. We were offered excellent tools to step out of comfort zone and into communicating goals, visions and strategies with high visual standard in alignment with SAP values. As a team we had a great and valuable time."

- Henrik Hasselbalch, Executive Partner / IBM
"Annethia is great in developing performance as a professional presenter. She works structured and methodical towards the agreed developing goals. Further, she is pleasant to be with and she gently takes you out of your comfort zone and develop you being a performer from unconscious to deliberate". 

- Jakob Nybo, Professional board member & CEO / ActVal 
"I found Annethia very supportive as a person, as well as professionally. I will continue to work with her and use these great skills. She SEES potential and she DEVELOPS it".

- Derek Scott, Teacher NGG International School
"If you want to meet a dedicated and creative professional and you want to learn how to make an impact on people when you are "on stage" - then do yourself a favour and hire this talented woman."

Anders Christian Hjort, Regional Development Director / Huthwaite International

 

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 30 32 04 98 eller udfylde formularen herunder, så ringer jeg dig op.
Navn:
*
Virksomhed:
 
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 

Nyhedsbrevet "Kommunikation med gennemslagskraft"


Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag tips omkring kommunikation hver 14. dag.
VisionCraft®
Nygårdsvej 37
2100 København
Telefon: 30 32 04 98
E-mail: mail@visioncraft.dk
CVR: 27310095
   
VisionCraft® | Nygårdsvej 37 | 2100 København | Tlf.: 30 32 04 98